Saltea Spuma H=10 cm
Duritate saltea

Mediu

Tip saltea

Vară - Iarnă

Grosime saltea

10cm

Garanție saltea

4 ani

Preț:
lei
865 lei

Disponibil:

La comandă
Livrare prin Moldova
Marimi la comanda
Garantie 2-4 ani
Magazin oficial
Suna acum
Gheorghe
Manager online
    1. Salteaua din spumă poliuretanică este alcatuită dintr-o singură bucată de burete, oferind un confort deosebit și un somn relaxant. Este realizată din materiale de cea mai bună calitate care oferă susținere optimă corpului.
    2. Spuma cu densitate înaltă oferă un suport excelent pentru corp și relaxare musculară, pentru o circulație sangvină corectă, susține coloana vertebrală în poziția corectă și naturală pentru a facilita relaxarea întregului corp.
    3. Tehnologia avansată de prelucrare a spumei poliuretanice folosite la realizarea acestei saltele creează o suprafață plană și tare, ceea ce oferă durabilitate și rezistență excepționale, înlocuind cu succes materialele clasice.
    4. Materialul este protejat prin tratare și nu permite dezvoltarea larvelor de acarieni pe suprafața saltelei și nici declanșarea de reacții alergice. Materialele utilizate fac parte din categoria de materiale ecologice, fără tratări chimice dăunătoare sănătății organismului uman.

Structură tehnică:

  1. Material triplu matlasat din stofă tip tricot (70 % PP, 30 % Poly), bumbac – 50 %, Polyester – 50 %, strat de vatelină 200 g/m2 şi TNT 15 g/m2, lînă;
  2. Placa poliuretanică cu densitatea de 25 kg/m3;.

Grosime saltea: la solicitare (H-5; H-10; H-15; H-20).

Garanţie saltea:4 ani.