Blog

Cum aleg o saltea potrivită! Sfaturi utile pentru somn.

Cum aleg o saltea potrivită ! Sfaturi utile pentru un somn mai bun.

       Cele mai bune saltele nu sunt potrivite pentru toţi. O saltea bine aleasă va ajută sa va simțiți odihnit, plin de energie și cu o stare de fizic ,emoțional bine implinită. O saltea bine aleasă nu înseamnă doar odihnă bună dar și zile mai productive, atingere de scopuri citeodată duce la tratari de insomnie si alte probleme de sanătate.

De exemplu, dacă dormi pe spate ai nevoie de o saltea mai dură, care să poată susține corect corpul, umerii sau chiar zona lombară.

Dacă dormi mai mult pe lateral, pe-o parte, este bine să alegi saltele mai moi. Eh, problema se pune atunci când sunteți 2 persoane și sunteți diferite. Atunci chiar încep căutările serioase.

În cazul în care, in majoritatea timpului dormi pe burtă ai nevoie de o saltea tare. Te va ajuta ca spatele și coloana să nu aibă probleme. Pe lângă aspectul acesta vei putea să eviți tensionarea gâtului.

Cum se alege o saltea?

Saltele se aleg individual nu este salteaua potrivită pentru toți, se aleg dupa rigiditate, persoanele cu greutate mică saltele potrivite sunt moi, cu greutatea dupa 60 kg sunt saltele cu duritatea medie si cu greutatea mai mare de 100 kg saltele cu duritatea mediu spre dur sau dur.

Copiilor se recomnda o suprafată cit mai dură și dreapta, pentru aceasta sunt saltele cu stratul de cocos.

Pentru persoanele cu dureri de spate se aleg saltele la fel dure sau dupa sfatul medicului.

Cuplurile cu diferentă mai mare de greutate se recomanda sa viziteze showroom-ul pentru alegerea potrivită pentru ambii.

4 semne că trebuie să îți schimbi salteaua
  • nu te poți odihni bine.
  • te trezești cu dureri de spate, amorțit. 
  • salteaua s-a deformat în zona în care dormi.
  • ai o saltea de pat de peste 10 ani.

 Vino acum la noi şi te ajutăm să alegi o saltea ortopedică potrivită pentru somnul tău! Dar dacă tea interesat acestă saltea, atunci alege marimea potrivită pentru tine şi adaugă produsul în coş şi restul vom face noi. Livrare este gratuită în Chişinau şi Moldova.

Postări asemănatoare