Blog

Saltele cu arcuri individuale – Pocket Spring

Saltea Pocket Spring + Latex

Saltele cu Arcuri Individuale (pocket spring)

 

Avantaje Saltele Pocket Spring.

Saltele cu Arcuri Pocket Spring sunt saltele cu Arcuri Împachetate Individual, adica nu sunt legate intre ele si arcurile sunt  împachetate individual intr-un săculeţ textil, ceea ce duce la o mai mare libertate de mişcare pentru că arcurile acţionează independent.

Saltele cu arcuri individuale oferă o foarte bună independentă faţă de mişcările partenerului şi este cea mai bună alegere atunci cînd în acelaşi pat dorm persoane cu diferenţe semnificative de greutate pentru că arcurile preiau individual greutatea corpului.

 

  • Faptul că arcurile nu sunt legate între ele şi ca sunt impachetate individual intr-un buzunar duce la un confort mai mare al utilizatorului.
  • Saltelele cu arcuri pocket spring sunt printre cele mai confortabile saltele si sunt recomandate persoanelor sensibile sau celor care au probleme cu spatele.
  • Pentru că saltele au arcurile separate si impachetate in săculeţi individuali, greutatea corpului este distribuita in mod corect pe suprafata saletelei, astfel se elimină punctele de presiune din corp si nu apar durerile de spate.

Vezi aici  Saltele cu arcuri Pocket Spring